• Chocolate in a Bottle Alcoholvrij

Chocolate in a Bottle Alcoholvrij

Chocolate in a Bottle Alcoholvrij is lichtgeel van kleur. Bij het openen van de fles komen de aroma's van hazelnoot en cacao je al tegemoet, die versterken en mooi vol overkomen bij het inschenken. Chocolate in a Bottle Alcoholvrij heeft een zachte mousse en in de smaak komen de delicate aroma's van hazelnoten versterkt met een vleug cacao mooi naar voren. Daarbij mengt de klassieke Chardonnay tot een bijzonder geheel.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 51 Spaarpunten
17,95

Uitgebreide omschrijving

Chocolate in a Bottle Alcoholvrij is ontstaan door het samenvoegen van het beroemdste product van Frankrijk, wijn, en het beroemdste product van België, chocolade. Chocolate in a Bottle Alcoholvrij is exclusief, gastronomisch en uniek. Het is de perfecte blend van een mousserende witte wijn die gemaakt wordt van Chardonnay druiven en de natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten.

Chocolate in a Bottle Alcoholvrij is lichtgeel van kleur. Bij het openen van de fles komen de aroma's van hazelnoot en cacao je al tegemoet, die versterken en mooi vol overkomen bij het inschenken. Chocolate in a Bottle Alcoholvrij heeft een zachte mousse en in de smaak komen de delicate aroma's van hazelnoten versterkt met een vleug cacao mooi naar voren. Daarbij mengt de klassieke Chardonnay tot een bijzonder geheel.

Serveer Chocolate in a Bottle Alcoholvrij goed gekoeld (8 - 10°C). Daarbij past het uitstekend bij desserts met chocolade of vers fruit. (zowel geel als rood fruit)

Specificaties

Wijnsoort Dessertwijn
Mousserende wijn
Mousserend wit
Wijnhuis/ -streek Chocolate in a Bottle
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Frankrijk
Inhoud fles(cl)75
OnderscheidingGlutenvrij gecertificeerd | Halal
Alcohol0%
Maximum aantal3

Chocolate in a Bottle

Chocolate in a Bottle is een uniek product van een kwalitatieve mousserende Chardonnay die geblend wordt met de natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten. De donkere uitmonstering van de Chocolate in a Bottle fles doet vermoeden dat het om een "chocolade melk" drank gaat maar niets is minder waar. Bij het uitschenken van Chocolate in a Bottle komt de heldere goud gele mousserende wijn stralend over en brengt direct een bijzonder aangenaam chocolade- noten aroma met zich mee. Chocolate in a Bottle hebben we in 2 varianten: de originele Chocolate in a Bottle met 6.5% alcohol, deze heeft een goudkleurig etiket. En de Chocolate in a Bottle Alcohol vrij, deze heeft een zilverkleurig etiket.