Login en profiteer van extra voordeel
  • Château Patache d'Aux Médoc 2014

Château Patache d'Aux Médoc 2014

Rode wijn uit  BordeauxFrankrijk


9.6
Beschikbaarheid: Nog 2 op voorraad
Ontvang 60 Spaarpunten i

Château Patache d'Aux Médoc 2014

Dit is een prachtig complexe rode wijn uit de Médoc. Heerlijk aroma van rijpe zwarte en blauwe bessen uit het bos. Fruitige wijn met een krachtige aardsheid aangevuld met verfijnde kruiden. De rijke gebalanceerde structuur van deze luxe Médoc wijn vloeit over in een lange afdronk.

Cru Bourgeois

Deze Médoc van Chateau Patache d'Aux 2012 is een Cru Bourgeois. De Cru Bourgeois zit net onder de Cru classificatie en staat voor excellente Bordeaux wijnen. Het is een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot. De klassieke Bordeaux druiven als Merlot en Cabernet Sauvignon groeien in de Médoc, een deelgebied in de Bordeaux. De wijngaarden liggen in de deelgemeente Bégadan, aan de linker oever van de Gironde. Voor een hoge kwaliteit van de wijn wordt bij het persen van de druiven onderscheidt gemaakt tussen de eerste en de twee uitloop. Het eerste sap is licht van kleur en verfijnd, de tweede sap is krachtiger, roder en met meer tannines. De twee worden apart vergist en daarna in de mooiste verhouding geblend.

Dit Chateau uit de Médoc is eigendom van Domaine Lapalu met meerdere Chateau's in de Médoc en de Haut-Médoc. Sinds 1632 wordt hier al wijn gemaakt. Het wijngoed behoorde ooit toe aan kardinaal Aux, de neef van Paus Clemens V.

Château Patache d'Aux Médoc 2014 bestellen?

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Château Patache d'Aux Médoc 2014 eenvoudig online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw Medoc wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Château Patache D’Aux
Druivensoort Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Merlot
Petit Verdot
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Bordeaux
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13%
Maximum aantal2