• Chanson Bourgogne Chardonnay Geschenk

Chanson Bourgogne Chardonnay Geschenk

Witte wijn uit  BourgogneFrankrijk


9.5
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Ontvang 69 Spaarpunten i
23,95

Het Chanson Bourgogne Chardonnay Geschenk is gevuld met een heerlijke witte Bourgogne van Domaine Chanson. Klassiek wit met een elegant aroma, aangename structuur en mooie zuurbalans. Deze fles witte wijn ligt in houtwol en is mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. Een relatiegschenk met een fameuze witte wijn!

Deze witte bourgogne van Domaine Chanson heeft een prachtige licht gouden kleur. De delicate bloemen tonen vermengen zich met citrus fruit en een mineralige hint. Een Bourgogne Chardonnay met een mooie structuur en geïntegreerde zuren. De afdronk van deze witte wijn is aangenaam en fris. Deze Chanson Le Bourgogne Chardonnay AC is heerlijk in combinatie met paté, visgerechten, vleeswaren en geitenkaas.

Mocht u meerdere Chanson Bourgogne Chardonnay relatiegeschenken willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Relatiegeschenken
Wijnhuis Domaine Chanson
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Bourgogne
Kleur Wit

Domaine Chanson

Domaine Chanson is opgericht in 1750 en is daarmee een zeer oud wijnhuis. Chanson heeft al die jaren veel betekend voor de regio. In 1999 wordt Domaine Chanson ingelijfd in de Bollinger groep, maar blijft het wijnhuis zelfstandig. Thuisbasis Beaune Bastion wordt in 2007 grondig gerenoveerd en Chanson koopt een aantal exceptionele wijngaarden in het zuiden van de Côte de Beaune. 

Chanson bezit 45 hectare wijngaarden in de Bourgogne. Allen hebben de Premier Cru en Grand Cru status en bevinden zich in de mooiste dorpen van Côtes de Beaune: Santenay, Chassagne Montrachet, Puligny Montrachet, Pernand Vergelesses, Beaune, Savigny-les-Beaune en Corton. Doordat Chanson beschikt over wijngaarden in de 10 mooiste Premiers Crus van Côtes de Beaune, wordt Domaine Chanson terecht beschouwd als een van de specialisten van Premiers Crus in Beaune. De wijnen van Chanson kenmerken zich door hun rijkheid en diversiteit.

Misschien ook interessant