Login en profiteer van extra voordeel
  • Champagne Carbon Brut F1 Edition

Champagne Carbon Brut F1 Edition

Wijngeschenken uit  ChampagneFrankrijk


9.6
Beschikbaarheid: Nog 5 op voorraad
Ontvang 837 Spaarpunten i

Hoe ruikt en smaakt de Champagne Carbon Brut F1?

In de complexe neus van deze Champagne Carbon herken je tonen van witte perzik, peer, boter, bloesem en een vleugje pittigheid. Dit in combinatie met herkenbare brioche en citrus tonen maakt het aroma bijzonder elegant en harmonieus. De smaak is delicaat, zuiver met tonen van gekarameliseerde gezouten boter, brioche, citrusfruit en fijn hout. De mousse van de Champagne Carbon Brut is uitzonderlijk verfijnd en zorgt voor een romig schuim. Door de perfectie harmonie van deze geur, smaak en mousse is het écht genieten van deze buitengewoon elegante Carbon Brut Champagne.

Champagne Carbon Brut

Carbon Brut Champagne is een blend van 50% Chardonnay, 25% Pinot Noir, 25% Meunier. De vergisting vindt plaats in kleine eikenhouten vaten. Waarna de Carbon Brut Champagne 6 jaar rijpt in de kelders en na het verwijderen van het bezinksel nog 3 tot 6 maanden rust voordat zij verzonden wordt. Champagne Carbon Brut is een bijzonder mooie en exclusieve champagne om feestelijk mee te proosten. Daarnaast is deze cuvee is de perfecte metgezel voor een zalm met gerookte dragon of kabeljauwfilet met een citroenboter en verse bieslook of een mooie schaal fruit de mer met oester, kreeft en krab.

Champagne Carbon

Champagne Carbont is een prestigieus en innovatief Champagne huis. Het is opgericht in 2011 door Alexandre Mea, die afstamt van de 5e generatie wijnbouwers van de familie Devavry. Champagne Carbon is een vernieuwend Champagne huis dat enkel gaat voor de perfectie. Dit komt niet alleen tot uiting in de Champagne zelf maar ook in de met de hand gemaakte fles. 

Champagne Carbon heeft een bijzondere fles

Na een periode van 4 jaar research en ontwikkeling was het eindelijk gelukt om de perfecte Carbon fles te ontwikkelen. Deze Champagne fles is anders, onderscheidend en combineert het traditionele met de toekomst waardoor de Carbon Champagne ervaring zo uniek is. De flessen zijn voorzien van een dun laagje carbon, een materiaal dat onbreekbaar en bijzonder prijzig is. Het maakt de Champagne Carbon tot wat hij is: een unieke Champagne!

Champagne Carbon Brut F1 Edition thuis drinken

Thuis genieten van de exclusieve Formule 1 Carbon Champagne was nog nooit zo makkelijk. Je bestelt de Champagne Carbon Brut F1 Edition nu eenvoudig online bij Flesjewijn.com en deze wordt goed verpakt naar u verstuurd zodat deze netjes bezorgd wordt. Zo wordt het extra feestelijk toosten met de Carbon Formule 1 Champagne na de Formule 1 race!

Specificaties

Wijnsoort Wijngeschenken
Champagne
Wijnhuis Champagne Carbon
Druivensoort Chardonnay
Pinot meunier
Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol12%
Maximum aantal5

Misschien ook interessant