• Cazes Rivesaltes Giftbox

Cazes Rivesaltes Giftbox

Relatiegeschenken uit  Languedoc RoussillonFrankrijk


9.4
Beschikbaarheid: Nog 1 op voorraad
Ontvang 117 Spaarpunten i
39,95

Dit relatiegeschenk van Domaine Cazes bevat 3 flessen Cazes Rivesaltes. De Rivesaltes Ambré, Muscat de Rivesaltes Blanc en de Rivesaltes Grenat Rouge.

Rivesaltes Ambré: Aroma’s van gedroogd fruit en hazelnoot. In de smaak herkent men walnoten, rozijnen en dadels. Prachtige verfijnde smaak. Niet echt zoet, eerder heel rijp. Passend bij: desserts

Muscat de Rivesaltes Blanc: Frisse, zoete witte wijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. Zeer complex, zonder log te worden. De wijn blijft aantrekkelijk en heeft een hele fraaie, rijke smaak. Passend bij: blauwe kazen.

Rivesaltes Grenat: Deze dessertwijn heeft intense aroma’s van wilde aardbeien en rood fruit. Ook hier een elegante stijl, de wijn is niet log, ondanks 110 gram restsuiker per liter. Passende bij: Vooral fantastisch bij sorbets met rood fruit, aardbeien, maar ook bij chocolade heel bijzonder.

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Cazes Rivesaltes Giftboxen willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Relatiegeschenken
Wijnhuis Domaine Cazes
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Languedoc Roussillon
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)3 x 37,5
Maximum aantal1

Domaine Cazes

Domaine Cazes is één van de grootste en meest toonaangevende biodynamische wijnhuizen van Europa. Hun visie is het ecosysteem in vrijheid zijn werk te laten doen met gezondere wijngaarden en zuivere, levendige en smaakvolle wijn tot gevolg. Het proces wordt volledig gecontroleerd door 'Ecocert', de officiële instantie die alleen bij het naleven van zeer strenge regels het 'Eco certificaat' toekent.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëeren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Domaine Cazes is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.