• Casa Silva Red Geschenk

Casa Silva Red Geschenk

Rode wijn uit  Colchagua ValleyChili


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 36 Spaarpunten i
12,95

Met  het Casa Silva Red Geschenk geef je een lekkere toegankelijke Chileense rode wijn met een aangename afdronk. Deze rode wijn ligt in houtwol en is mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. Een lekker relatiegeschenk!

Casa Silva Cabernet Sauvignon Carmenere is een intens robijnrode wijn met aroma's van rood fruit, zwarte bessen en zwarte peper. Rijke rode wijn, harmonieus en fruitig van smaak met een aangename lange afdronk. Serveer de Casa Silva Cabernet Sauvignon Carmenere bij authentiek huiselijk eten als een stoofpot of worstjes met aardappelpuree. De wijn past ook perfect met oosterse gerechten als kebab.

Mocht u meerdere Casa Silva Red relatiegeschenken willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Casa Silva

Het unieke aan de wijnen van Casa Silva is de combinatie van positieve elementen uit de ‘Oude Wereld’ en de innovatieve technieken van de ‘Nieuwe Wereld’. De afgelopen jaren breidde het bedrijf flink uit en groeide de aanplant van nieuwe druivenstokken aanzienlijk. Bij de aanplant van nieuwe wijngaarden keek men zorgvuldig naar de beste locaties om de verscheidenheid aan druiven te telen, ook wel ‘Micro Terroir’ genoemd. De meest recente wijngaarden liggen in Paredones, Chili’s ‘cool climate’. Door de ligging aan de Grote Oceaan en de temperatuurverschillen van rond de 20 graden Celsius, ontstaan aromatische wijnen met een prachtige zuurgraad. Vooral de sauvignon blanc en pinot noir profiteren hier enorm van.

Misschien ook interessant