• Carmen Insigne Chardonnay

Carmen Insigne Chardonnay

Witte wijn uit  Central ValleyChili


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 135 Spaarpunten i
7,65

Carmen Insigne Chardonnay heeft een heerlijke volle en aromatische geur met ananas,banaan, mango en een vleugje karamel. Deze Chileense rode wijn is rijp en rijk van smaak met tonen van ananas, appel, gele pruim, nectarines en witte grapefruit. Lekker aanhoudende afdronk.

Serveer Carmen Insigne Chardonnay bij schaal en schelpdieren, groene salade eventueel met geitenkaas.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Carmen Vineyards
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Chili
Wijnstreek Central Valley
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13%
Minimum aantal6

Carmen Vineyards

De basis van het succes van Carmen Vineyards ligt niet in de hypermoderne installaties, maar in de wijngaard. En daarnaast speelt het professionele team van oenologen, onder leiding van María del Pilar González uiteraard een belangrijke rol bij het tot stand komen van deze kwaliteitswijnen.

Alle druiven zijn afkomstig van eigen wijngaarden waarbij men gaat voor kwaliteit en niet kwantiteit. Hiervoor heeft men bij Carmen Vineyards de opbrengst aan banden gelegd. Dat betekent dat de wijnen krachtiger en voller van karakter zijn dan we van veel Chileense exemplaren gewend zijn. Bovendien smaken de wijnen echt naar het druivenras waar ze van gemaakt zijn, ze zijn typisch als geen ander. Wie ze proeft is direct onder de indruk van de grote mogelijkheden van dit veelbelovende wijnland.

Misschien ook interessant