• Campi Rudi Grigio di Grigio 2021

Campi Rudi Grigio di Grigio

Rosé wijn uit  Italië


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 15 Spaarpunten i
5,95

Campi Rudi Grigio di Grigio

Campi Rudi Grigio di Grigio is een elegante Italiaanse rose wijn. De geur is vol aangename bloesem en komt verfijnd over. De smaak van deze bleekgrijze rose is fris en zacht met sappig fruit en sluit af met een milde, sappige afdronk. 

Rose Pinot Grigio

De welbekende Pinot Grigio, of 'Pinot Gris' is als wijn altijd volzacht en aromatisch en varieert in smaak van knisperend fris tot bijna zoet. Deze druif had een lastige geschiedenis en een ingewikkelde tocht door Europa. Een Pinot Grigio (Italiaanse benaming van Pinot Gris) is in Noord Italië te typeren als knisperend fris en mineralig, en op Sicilië als iets rijper zacht rond met een frisse ondertoon. Pinot Grigio is een veelzijdige wijn en door velen geliefd. De meeste kennen Pinot Grigio enkel als witte wijn maar als de lichtroze schillen eventjes meegisten en je hebt een fijne bleke subtiele rosé.

Campi Rudi Grigio di Grigio online bestellen

Wil je van deze rosé pinot grigio thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Campi Rudi Grigio di Grigio te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Rosé wijn
Wijnhuis Vezzani Campi Rudi
Druivensoort Pinot Gris / Pinot Grigio
Wijnland Italië
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol12%

Misschien ook interessant