• Bollinger La Grande Année Rosé 2012
  • Bollinger La Grande Année Rosé 2012

Bollinger La Grande Année Rosé 2012 (in luxe houten kist)

Mousserende wijn uit  ChampagneFrankrijk


9.6
Beschikbaarheid: Nog 5 op voorraad
Ontvang 570 Spaarpunten i
190,00

Hoe ruikt en smaakt de Bollinger La Grande Année Rosé 2012?

Uit de flûte komt de aangename geur van deze 2012 millesime champagne prachtig over en zit vol aalbessen en donker rood fruit in combinatie met citrus tonen. De kleur is delicaat rosé afkomstig van de La Côte aux Enfants Pinot Noir. Bij het proeven merk je gelijk hoe delicaat deze Bollinger La Grande Année Rosé 2012 is en hoeveel diepgang de Champagne heeft. De frisse tonen combineren perfect met de romige textuur van de Champagne en lopen door in de pittige afdronk.

Bollinger La Grande Année Rosé 2012

Is een blend van 67% Pinot Noir en 33% Chardonnay die afkomstig zijn van 21 crus. Voor de Pinot Noir zijn dat voornamelijk de Grand Cru en Premier Cru wijngaarden in Ay en Verzenay en de Chardonnay druiven komen van Le Mesnil-sur-Oger en Oiry. Daarnaast wordt er voor deze rosé Champagne 5% rode wijn, de Côte aux Enfants wine, gebruikt. De wijnen fermenteren eerst allemaal op eiken houten vaten tot complexe, volle en expressieve wijnen die aan de basis staan van de Bollinger La Grande Année Rosé 2012.

Bollinger La Grande Année Rosé 2012 is een perfecte begeleider

Bollinger La Grande Année Rosé 2012 is een krachtige en complexe champagne die een gastronomisch gerecht perfect kan aanvullen. Om de unieke stijl van deze rosé Champagne ten volle te waarderen adviseren we om de Bollinger La Grande Année Rosé 2012 te serveren tussen de 8 en 10 ° C. Zo komt de unieke stijl, boeket en aroma's het beste tot hun recht. Deze rosé Champagne combineert geweldig bij hartige gerechten als filets van eendenborst, kwartel, duif of parelhoen, hertenvlees met wildsaus, exotische of oosterse gerechten.

Bollinger La Grande Année Rosé 2012 thuis drinken

Thuis genieten van deze exclusieve rosé Champagne was nog nooit zo makkelijk. Je bestelt de Bollinger La Grande Année Rosé 2012 nu eenvoudig online bij Flesjewijn.com en deze rosé Champagne wordt goed verpakt naar u verstuurd en netjes bezorgd. De fles zit in een mooie luxe houten kist met schuifdeksel waardoor het ook bijzonder geschikt is als rosé Champagne geschenk.

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Relatiegeschenken
Champagne
Mousserend Rosé
Wijnhuis Champagne Bollinger
Druivensoort Chardonnay
Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
Kleur Rosé
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol12%
Maximum aantal5