Login en profiteer van extra voordeel
  • Bollinger 007 Limited Edition ‘No Time To Die’ Magnum

Bollinger 007 Limited Edition ‘No Time To Die’ Magnum

Mousserende wijn uit  ChampagneFrankrijk


9.5
Beschikbaarheid: Nog 4 op voorraad
Ontvang 1125 Spaarpunten i

Ter ere van de 25ste James Bond film ‘No Time To Die’, die in april 2020 uitkomt, brengt Bollinger Champagne de exclusieve Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ uit. Met deze uitgave komt de Champagne Bollinger Millesimé 2011 voor het eerst op de markt. Een unieke Magnum fles met een bijzondere Champagne.

Champagne Bollinger Millesimé 2011

Deze millesimé champagne is 100% van pinot noir druiven gemaakt. Deze zijn afkomstig van de single grand cru wijngaarde in Aÿ-Champagne waar het Bollinger huis in 1829 werd opgericht.. De 2011 oogst was grandioos en inspireerde de tot het maken van een unieke champagne. De Bollinger millesimé 2011 is complex, krachtig en harmonieus. Gevinifiëerd in eiken houten vaten en heeft 7 jaar op de fles gerijpt. Een champagne met karakter. De smaak is uniek (net als James Bond), mooi in balans en elegant.

De gouden kleur met koper tonen reflecteren in het glas waaruit een rijk aroma komt dat doet denken aan honing, hazelnoten, vanille en citrus fruit. Heel bijzonder is de romige textuur van deze champagne die afsluit met een geweldige mineraliteit in de afdronk. De Bollinger Millesimé 2011 Champagne is een prachtig aperitief en dé champagne voor bij oesters, kreeft, coquilles en andere luxe visgerechten.

Uniek design Bollinger 007 Champagne fles

Op deze "smoking" zwarte magnum fles van de Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ staat het nummer 25 wat is opgebouwd uit de 24 titels van de voorgaande Bondfilms. Hiermee heb je gelijk een stukje James Bond historie in handen. 

Nieuwste James Bond Champagne bestellen

Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ is een absoluut collectors item voor zowel de James Bond- als de Champagnefans. Bollinger heeft niet aangegeven hoeveel Bollinger 007 Limited Edition Millesimé 2011 er geproduceerd is enkel dat de Milesimé 2011 een beperktere oplage heeft dan gewoonlijk. Dit maakt deze Bollinger 007 Limited Edition ‘No Time To Die’ nog specialer. Ons advies: wacht niet te lang...

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Relatiegeschenken
Champagne
Mousserend wit
Wijnhuis Champagne Bollinger
Druivensoort Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)150cl
Maximum aantal4