• Bollinger 007 Limited Edition ‘No Time To Die’

Bollinger 007 Limited Edition ‘No Time To Die’

Ter ere van de 25ste James Bond film ‘No Time To Die’, die in april 2020 uitkomt, brengt Bollinger Champagne de exclusieve Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ uit. Met deze uitgave komt ook gelijk de Bollinger Champagne millesimé 2011 voor het eerst op de markt.

De Bollinger 007 Limited Edition 'No Time To Die' is ook verkrijgbaar in een Magnum fles

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
185,00
Ontvang 555 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Champagne Bollinger hier >

Uitgebreide omschrijving

Ter ere van de 25ste James Bond film ‘No Time To Die’, die in april 2020 uitkomt, brengt Bollinger Champagne de exclusieve Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ uit. Met deze uitgave komt ook gelijk de Champagne Bollinger Millesimé 2011 voor het eerst op de markt.

Champagne Bollinger Millesimé 2011

Deze millesimé champagne is 100% van pinot noir druiven gemaakt. Deze zijn afkomstig van de single grand cru wijngaarde in Aÿ-Champagne waar het Bollinger huis in 1829 werd opgericht.. De 2011 oogst was grandioos en inspireerde de tot het maken van een unieke champagne. De Bollinger millesimé 2011 is complex, krachtig en harmonieus. Gevinifiëerd in eiken houten vaten en heeft 7 jaar op de fles gerijpt. Een champagne met karakter. De smaak is uniek (net als James Bond), mooi in balans en elegant.

De gouden kleur met koper tonen reflecteren in het glas waaruit een rijk aroma komt dat doet denken aan honing, hazelnoten, vanille en citrus fruit. Heel bijzonder is de romige textuur van deze champagne die afsluit met een geweldige mineraliteit in de afdronk.

Uniek design Bollinger 007 Champagne

Op "smoking" zwarte fles van de Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ staat het nummer 25 wat is opgebouwd uit de 24 titels van de voorgaande Bondfilms. Deze filmtitels staan ook gegraveerd op glazen deksel van de houten kist waar deze fles in ligt. Het design van deze kist is een replica van een scene uit “Golden Eye” waar 007 een compartiment in zijn Aston Martin DB5 opent om er een fles Bollinger uit te halen.

Nieuwste James Bond Champagne bestellen

Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ is een absoluut collectors item voor zowel de James Bond- als de Champagnefans. Het is een unieke combinatie van 2 collector items: Het jubileum design voor de 25ste James Bond film en de release van de Champagne Bollinger millesimé 2011. Bollinger heeft niet aangegeven hoeveel Bollinger 007 Limited Edition Millesimé 2011 er geproduceerd is enkel dat de Milesimé 2011 een beperktere oplage heeft dan gewoonlijk. Dit maakt deze Bollinger 007 Limited Edition ‘No Time To Die’ nog specialer. Ons advies: wacht niet te lang...

Bollinger 007 – Limited Edition ‘No Time To Die’ in speciale kist

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Relatiegeschenken
Champagne
Mousserend wit
Wijnhuis Champagne Bollinger
Druivensoort Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
Inhoud fles(cl)75cl
Maximum aantal1