• Blue Moscato Sparkling geschenk

Blue Moscato Sparkling geschenk

Dit relatiegeschenk. bestaat uit een 1 fles Don Luciano Charmat Blue Moscato Sparkling verpakt in een kokerdoos (thema: contour ijsblauw). Deze wijn wordt van de moscato druif gemaakt en is een van de wijnige blauwe wijnen die ook mousserend is. De wijn heeft een aantrekkelijke blauwe kleur, helder en een fijne mooie mousse. Intense geur en aangename aroma's van abrikoos, meloen en rozenblaadjes. De smaak is fris, licht zoet met een hint van lychees. 

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
5,95
Ontvang 15 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Jaume Serra hier >

Uitgebreide omschrijving

Dit relatiegeschenk. bestaat uit een 1 fles Don Luciano Charmat Blue Moscato Sparkling verpakt in een kokerdoos (thema: contour ijsblauw). 

Deze wijn wordt van de moscato druif gemaakt en is een van de wijnige blauwe wijnen die ook mousserend is. De wijn heeft een aantrekkelijke blauwe kleur, helder en een fijne mooie mousse. Intense geur en aangename aroma's van abrikoos, meloen en rozenblaadjes. De smaak is fris, licht zoet met een hint van lychees. We adviseren om de Don Luciano Charmat Blue Moscato Sparkling in een mooi groot glas en op ijs te serveren. Ziet er gelijk super feestlijk uit!

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Blue Moscato Sparkling geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Relatiegeschenken
Blauwe wijn
Wijnhuis Jaume Serra
Druivensoort Muscat
Wijnland Spanje
Inhoud fles(cl)75
Alcohol7%

Jaume Serra

De wijnmakerij Jaume Serra is opgericht in 1943 door Don Jaume Serra Güell en in 1984 is deze verplaatst naar Vilanova i la Geltru. In 1997 kocht Don Jose Garcia Carrion de wijnmakerij en startte het project "Vinos de Familia Garcia Carrion", die de verschillende spaanse appelaties beheerst (Jumilla, Mancha, Rioja, Riberadel Duero, ect.). Jaume Serra is omringd door een 125 hectare grote wijngaard met diverse druivenrassen: Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo en Chardonnay.