Login en profiteer van extra voordeel
  • Blas Munoz Chardonnay Barrel Fermented

Blas Munoz Chardonnay Barrel Fermented

Witte wijn uit  Castilië-La ManchaSpanje


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 54 Spaarpunten i

Blas Munoz Chardonnay Barrel Fermented

We zijn helemaal weg van deze Blas Munoz Chardonnay Barrel Fermented. Het is een elegante en krachtige op hout gerijpte Spaanse chardonnay. Citroengeel van kleur en heerlijk aromatisch, bij het inschenken ruik je abrikoos, peer en appel vermengd met een zoete kruidigheid. De smaak is vol, rond en romig met een mooie zuurgraad, fijne hout tonen, vanille en mooie frisse zuren. Sluit af met een heerlijk lange en romige afdronk. Probeer hier maar eens af te blijven.

Hout gerijpte Spaanse Chardonnay

Naast de chardonnay druiven van eigen wijngaarden maakt Munoz ook gebruik van druiven van 300 hectare van vaste leveranciers. Ook deze druiven zijn van uitstekende kwaliteit daar deze wijngaarden met inspraak van Munoz worden beheerd en verzorgd. Het volle aroma van deze wijn is te danken aan een 10 urige schilweking voor een maximale extractie. Daarnaast fermenteert het sap gedurende 1 maand op nieuw Amerikaanse (90%) en Franse vaten. Hierbij vindt een regelmatige bâtonnage plaats om het volle aroma te ontwikkelen. Tenslotte rijpt de wijn nog 9 maanden op vat en kunnen we daarna genieten van deze hout gerijpte Spaanse chardonnay.

Blas Munoz Chardonnay Barrel Fermented bestellen

Deze volle chardonnay is heerlijk bij gerechten vis, schaaldieren en rijst. Perfect zelfs bij geroosterd wit vlees Wil je van deze wijn thuis genieten dan is deze Spaanse witte wijn hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Blas Munoz Chardonnay Barrel Fermented te genieten kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Bodegas Muñoz
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Spanje
Wijnstreek Castilië-La Mancha
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75 cl
Alcohol14.5%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Misschien ook interessant