• Beringer Founders Estate Zinfandel

Beringer Founders Estate Zinfandel

De zuiverste Californische Zinfandel; een prachtige volle en intense wijn. Tonen van vanille en nootmuskaat worden aangevuld met volle geuren van bramen, met een hint van zwarte peper in de afdronk.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 2-5 werkdagen in huis
13,95
Ontvang 249 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Beringer Estate hier >

Uitgebreide omschrijving

De zuiverste Californische Zinfandel; een prachtige volle en intense wijn. Tonen van vanille en nootmuskaat worden aangevuld met volle geuren van bramen, met een hint van zwarte peper in de afdronk.

De druiven voor deze wijn worden geplukt als ze volledig rijp zijn. De wijn wordt gerijpt in Franse eiken vaten gedurende zes maanden. Aan het eind wordt een kleine hoeveelheid Petite Sirah toegevoegd om de wijn een mooie ronde structuur te geven.

Passend bij: barbecue, Grillades.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Beringer Estate
Druivensoort Zinfandel
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
GeurIn deze wijn worden tonen van vanille en nootmuskaat aangevuld met volle geuren van bramen.
SmaakBeringer Founders Estate Zinfandel Old Vines is een prachtige volle en intense wijn met een hint van zwarte peper in de afdronk.
Inhoud fles(cl)75
Minimum aantal6

Beringer Estate

Toen Jacob en eerder al Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht.

De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee: de huidige, Laurie Hook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

Beringer in het kort:

  • Icoon van Napa Valley, met 135 jaar geweldige wijnproductie
  • Hoge en continue kwaliteit
  • Uitgebreide range van wijnen op verschillende prijsniveaus
  • Meer vermeldingen in de Wine Spectator's Top 100 dan enig ander wijnbedrijf
  • Het enige wijnbedrijf dat ooit de wedstrijd van Wine Spectator Wine of the Year met rood en wit heeft gewonnen

Misschien ook interessant