• Beringer California Chardonnay

Beringer California Chardonnay

Een prachtige Californische Chardonnay, rijpe appelgeuren, verleidelijke citrusaroma's en een vleugje vanille ronden de smaak af. Door de balans van mooi fruit en zachte kruiden, gaat de wijn goed samen met veel gerechten.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 2-5 werkdagen in huis
9,65
8,95
Ontvang 24 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Beringer Estate hier >

Uitgebreide omschrijving

Een prachtige Californische Chardonnay, rijpe appelgeuren, verleidelijke citrusaroma's en een vleugje vanille ronden de smaak af. Door de balans van mooi fruit en zachte kruiden, gaat de wijn goed samen met veel gerechten.

Toen Jacob en - eerder al - Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

Passend bij: salades, vis, Lichte vleesgerechten, Wit vlees, Kalfsvlees.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Beringer Estate
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
GeurDeze Chardonnay kent mooie, rijpe appelgeuren met verleidelijke citrusaroma's en een vleugje vanille.
SmaakDe Beringer Stone Cellars Chardonnay heeft een goede balans van mooi fruit en zachte kruiden. Een wijn die prima combineert met vele gerechten.
Inhoud fles(cl)75
Maximum aantal3

Beringer Estate

Toen Jacob en eerder al Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht.

De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee: de huidige, Laurie Hook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

Beringer in het kort:

  • Icoon van Napa Valley, met 135 jaar geweldige wijnproductie
  • Hoge en continue kwaliteit
  • Uitgebreide range van wijnen op verschillende prijsniveaus
  • Meer vermeldingen in de Wine Spectator's Top 100 dan enig ander wijnbedrijf
  • Het enige wijnbedrijf dat ooit de wedstrijd van Wine Spectator Wine of the Year met rood en wit heeft gewonnen