• Bellingham The Bernard Series Basket Press Syrah

Bellingham The Bernard Series Basket Press Syrah

Rode wijn uit  Coastal RegionZuid Afrika


9.5
Beschikbaarheid: Nog 1 op voorraad
Ontvang 57 Spaarpunten i
19,95

Bellingham The Bernard Series Basket Press Syrah

Echt een krachtige, aromatische maar delicate en verfijnde syrah deze Bellingham The Bernard Series Basket Press Syrah. Tegen de heerlijk volle fruitige (bessen) basis komen de hints van zwarte en witte peper, pure chocolade en viooltjes tonen perfect over. Een genereuze syrah wijn met gestructureerde smaak en rijpe tannines. Deze wijn is nu al heerlijk  maar zal zich de komende jaren verder ontwikkelen waarbij de tannines zich verder integreren in de complexiteit van de wijn.

Bellingham The Bernard Series Basket Press Syrah wordt gemaakt van druiven die afkomstig zijn van Stellenbosch & Paarl wijngaarden met een lage opbrengst. De druiven worden geperst in kleine persmanden om zo de natuurlijke smaken zo goed mogelijk te behouden.

Wijn-spijs tip: Bellingham The Bernard Series Basket Press Syrah bevelen we aan bij krachtige en smaakvolle gerechten zoals gebraden hert, gerijpte steak, gekruide en pittige worst of gekonfijte eend.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Bellingham
Druivensoort Syrah - Shiraz
Viognier
Wijnland Zuid Afrika
Wijnstreek Coastal Region
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol14%
Maximum aantal1

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Bellingham

Gelegen in de betoverend mooie Franschhoek Vallei, aan de voet van het Groot Drakenstein Gebergte, ligt het landgoed Bellingham. Meer dan 350 jaar geleden kregen Franse Hugenoten toestemming om zich op deze plek te vestigen. Zij brachten hun Franse savoir faire op het gebied van wijnmaken en gastronomie mee naar Franschhoek. Hiermee werd de basis gelegd voor de grote reputatie die door de wijnen uit deze gebieden in de loop van meer dan drie eeuwen werd verworven. Vandaag de dag is Franschhoek beroemd om zijn wijnen en wordt het wijd en zijd beschouwd als het gastronomisch kloppend hart van Zuid-Afrika.

Misschien ook interessant