• Becasse Blanc Chardonnay Vermentino

Becasse Blanc Chardonnay Vermentino

Witte wijn uit  Frankrijk


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 96 Spaarpunten i
5,45

De Becasse wijnen zijn vernoemd naar een beschermde vogel, de houtsnip. De Becasse Blanc Chardonnay Vermentino heeft een intens frisse en aangename geur van groene appel met daarnaast tonen van grapefruit en perzik. Een sappige levendige en smaakvolle witte wijn.

Passend bij: salades, lichte vis gerechten, kip, ideaal voor een feestje. Goed koel serveren.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Vin de France
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Frankrijk
Kleur Wit
Geurintens frisse en aangename geur van groene appel met daarnaast tonen van grapefruit en perzik
Smaaksappig
Inhoud fles(cl)75
Minimum aantal6

Vin de france

'Vin de France' is een vermelding die een extra garantie inhoudt: erkende knowhow én dat de wijn exclusief in Frankrijk wordt gemaakt. In Frankrijk en in tal van andere landen is 'Vin de France' de sleutel tot het plezier van Franse wijnen in alle eenvoud. Deze vermelding staat zowel op fruitige rode wijnen, elegante witte wijnen als vlotte roséwijnen.

Producenten van ‘Vin de France’ kunnen ook verschillende druivensoorten samenvoegen, druiven met heel uiteenlopende smaken, zoals chardonnay en syrah. Hun complementair karakter kan resulteren in bijzonder harmonieuze en smaakvolle wijnen. Zo wordt bijvoorbeeld de kracht van cabernet sauvignon aan het fluwelige karakter van merlot gekoppeld. De kunst van verschillende druivenrassen of cépages samenvoegen noemen we blenden of assembleren.

Indien de producenten wensen, kunnen ze op het etiket de naam van de druivensoort(en) vermelden waarvan de wijn afkomstig is, alsook het jaartal. Veel wijnen met de vermelding 'Vin de France' zijn vaak merkwijnen, waardoor ze makkelijker herkenbaar zijn in de winkel. Zo zorgen merkwijnen ervoor dat de aankoop een stuk eenvoudiger wordt, waarbij ze tegelijk garant staan voor een constante smaak. Hieronder ons Vin de France wijn assortiment

Misschien ook interessant