• Barrique d'Or Chardonnay

Barrique d'Or - Chardonnay

Witte wijn uit  Languedoc RoussillonFrankrijk


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 15 Spaarpunten i
5,85

Unieke smaken in Barrique d'Or Chardonnay 

Barrique d'Or Chardonnay is prachtig goudgeel van kleur. Aroma's van honing, witte amandelen en specerijen. De smaak barst van het witte fruit. Rond en zacht, heerlijke zuren, room en toast. Rond en zacht met in de finale een fijne frisheid.

De oorsprong van Barrique d'Or Chardonnay 

In het milde klimaat van de Languedoc rijpt de chardonnay perfect. Omdat het hier wat warmer is dan in de Bourgogne krijgt de Chardonnay hier een rijper en rijker karakter, met heerlijk tropisch fruit. Een lichte houttoets geeft hem een mooie verleidelijke toon van vanille en toast.

Serveertips Barrique d'Or Chardonnay 

Barrique d'Or Chardonnay is heerlijk op zichzelf. Perfect te serveren bij witvis, koude vleesgerechten, gevogelte of (zomerse) salades.

Bestel Barrique d'Or Chardonnay online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Barrique d'Or Chardonnay online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Barrique d'Or
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Languedoc Roussillon
Inhoud fles(cl)75

Barrique d'Or

De wijnen van Barrique d'Or worden op de markt gebracht door het Franse wijnbedrijf Les Caves du Mistral. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in wijnen uit Frankrijk zelf, waarvan een groot deel afkomstig is uit de grote wijnstreek Languedoc. Onder het label 'Barrique d'Or' worden geleverd een witte Chardonnay en een Sauvignon Blanc, een Rosé van hoofdzakelijk Syrah druiven en een rode Cabernet Sauvignon en Merlot. Het zijn heerlijk frisse en fruitige wijnen die met name zeer geschikt zijn als heerlijke en aangename dagelijkse drinkwijnen.