• Baglio Le Mole Syrah

Baglio Le Mole Syrah

Baglio Le Mole Syrah is een Volbloed rode wijn afkomstig van het eiland Sicilië en gemaakt van de krachtpatser Syrah. De wijn is diep donkerpaars van kleur in het glas en de aroma's van vol rood fruit en kruiden komen je tegemoet. Deze Syrah is in de eerste aanzet een tikje brutaal door zijn lichte pepertoon. Hierna volgt een mooie droge rode wijn met body en kracht die graag stoeit met rood vlees en kruidige gegrilde gerechten.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Met 24 Spaarpunten
8,95

Uitgebreide omschrijving

Baglio Le Mole Syrah is een Volbloed rode wijn afkomstig van het eiland Sicilië en gemaakt van de krachtpatser Syrah. De wijn is diep donkerpaars van kleur in het glas en de aroma's van vol rood fruit en kruiden komen je tegemoet. Deze Syrah is in de eerste aanzet een tikje brutaal door zijn lichte pepertoon. Hierna volgt een mooie droge rode wijn met body en kracht die graag stoeit met rood vlees en kruidige gegrilde gerechten.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis/ -streek Sicilië
Druivensoort Syrah - Shiraz
Wijnland Italië
Inhoud fles(cl)75
Maximum aantal9

Siciliaanse wijnen

Behoort tot de oudste Europese wijnstreken. Lange tijd was Sicilië uitsluitend bekend om zijn anonieme massawijnen, pas enkele jaren geleden deed ook hier het kwaliteitsbesef zijn intrede. De wijnproductie van Sicilië is voor de meer dan 75% wit. De belangrijkste wijnprovincie is Messina, in het oosten van Sicilië. Het is zeker de moeite om een van onderstaande wijnen uit Sicilië te proberen, we raden ze dan ook van harte aan.