Login en profiteer van extra voordeel
  • Baglio al Sole Primitivo

Baglio al Sole Primitivo

Rode wijn uit  PugliaItalië


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i

Baglio al Sole Primitivo is een dieprode paarse wijn. Afkomstig uit de hak van Italië en gemaakt van de steeds populairdere Primitivo-druif die hier in de overvloedige zon het best op zijn plek is.
Baglio al Sole Primitivo is mooi complex van geur met hints van leer en chocolade en bergen rood fruit. Dit vertaald zich in een smaak die harmonieus en vol is en ook nog eens lekker vol blijft hangen. Baglio al Sole Primitivo is een heerlijke elegante genietwijn. Deze Baglio al Sole Primitivo is internationaal niet voor niets al meerdere malen goed in de prijzen gevallen.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Villa Degli Olmi
Druivensoort Primitivo
Wijnland Italië
Wijnstreek Puglia
Salento
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Houdbaarheidis op dronk maar kan zeker nog 3 a 4 jaar bewaard worden

Villa Degli Olmi

Is een Italiaans familie wijnhuis is gelegen in het hart van de regio Veneto, aan de voet van de Berici Hills. Al vier generaties lang worden hier de heerlijkste wijnen geproduceerd waarbij kwaliteit van de wijn altijd voorop staat. Villa degli Olmi heeft daarnaast met het ontwerp van de stoere "bolflesjes" een unieke uitstraling weten te creëren die veel mensen verrast. Waarbij onze ervaring is dat het hele plaatje klopt, mooie flessen en uitstraling in combinatie met bijzonder lekkere wijnen van goede kwaliteit. We raden ze dan ook van harte aan!