• Apothic Red Geschenk

Apothic Red Geschenk

Relatiegeschenken uit  CaliforniëAmerika


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 36 Spaarpunten i
12,95

Rode wijn van boeiende blend

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Apothic Red verpakt in een mooie kokerdoos. De Apothic Red is een rode wijn met heeft fruitige geuren van zwarte kersen en rabarber. De bijgaande tonen van mokka, chocolade en vanille uiten zich in een fluweel mondgevoel met een zachte afdronk voor deze volle rode wijn. Echt een mooi cadeau voor een rodewijnliefhebber! 

Apothic Red: rode wijn uit Californíë

Meer dan 800 jaar geleden mixten de wijnboeren hun dranken op een mysterieuze plek genaamd 'Apotheca'. Eind 2005 maakte een Californische wijnmaker een unieke rode wijn op basis van een eeuwenoud manuscript. De wijn combineert het recept uit de oude wereld met de lef van de nieuwe wereld. Een legendarische wijn! 

Fruitige rode wijn

De Apothic Red vertoont fruitige geuren van zwarte kersen en rabarber. Bijgaande tonen van mokka, chocolade en vanille resulteren in een fluweel mondgevoel met een zachte afdronk voor deze volle rode wijn.

Apothic Red combineren met gerechten

Apothic Red is heerlijke wijn op zichzelf, maar ook de ideale smaakmaker bij gerechten met geroosterd varken, gegrild rood vlees en stevige pasta's.

Bestel Apothic Red in geschenkverpakking online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Apothic Red in een mooie geschenkverpakking online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. Ideaal als relatiegeschenk of kerstpakket! Plaats snel en eenvoudig uw order en wij zorgen ervoor dat u snel van uw wijn kunt genieten. Wilt u meerdere wijngeschenken versturen? We maken het u graag gemakkelijk. Bij 5 geschenken of meer kunt u gebruik maken van onze Flesjewijn verzend service. Hierbij kunt u eenvoudig alle adressen in een keer aan ons aanleveren en nemen we u al het werk uit handen. Via info@flesjewijn.com kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Specificaties

Wijnsoort Relatiegeschenken
Wijnhuis Gallo Fine Wines Selection
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Gallo Fine Wines Selection

Het verhaal begint met Ernest en Julio. Twee broers met familiewortels in Piedmont, Italië. Naast hun liefde voor wijn en een grote dosis vastberadenheid zijn ze samen hun bedrijf in Californië begonnen. Tegenwoordig zijn zeventien leden van de familie Gallo nog steeds direct bij de 'winery' betrokken. Door met dezelfde filosofie en instelling als hun grootvaders druiven te kweken en wijn te produceren heeft de 3e generatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de productie van een groot aantal prijswinnende wijnen.