Verzendkosten en Levering

Bestellingen van € 50,00 of meer worden gratis bezorgd op het door u aangegeven aflever adres in Nederland. Voor bestellingen tot € 50,00 wordt een bijdrage in de verzendkosten van € 7,95 in rekening gebracht. Mocht u uw bestelling in het buitenland af laten leveren dan horen wij dit graag van u en helpen u met een passende oplossing. Heeft u de wijn snel nodig? Bel ons dan op T 0165 - 315610 of mail naar info@flesjewijn.com met de vraag of de wijn die zoekt op voorraad is.

U kunt uw bestelde wijn ook afhalen bij Flesjewijnshop Oudenbosch, Polderstraat 1, 4731 JG Oudenbosch.

Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk op het aangegeven adres afleveren. Een indicatie van de levertijd wordt per product op onze site aangegeven. Indien de levertijd door omstandigheden afwijkt zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. In geval van te reserveren producten of producten met een lange levertijd zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw bestelling en definitieve afleverdatum met u afspreken.

Een deel van onze leveringen wordt verzorgt door PostNL, in dit geval ontvangt u van ons een mail met de status van uw bestelling en een track en trace code. Hiermee kunt u uw bestelling volgen. Indien we met onze eigen bezorgdienst uw bestelling leveren dan overleggen we met u wanneer het u schikt (dag, tijd en lokatie: bijv thuis of op werk) om te leveren. Onze klantenservice zal u per mail of telefonisch hierover benaderen.