Snel geleverd

Veel van de wijnen die u op onze site ziet staan hebben wij op voorraad. Hierdoor kunnen we na uw bestelling snel aan u leveren. Per product ziet u aangegeven staan wat de indicatie is van de levertijd. Mochten we door omstandigheden zien dat deze levertijd niet gerealiseerd kan worden dan zullen we altijd contact met u opnemen om dit aan te geven en met u af te spreken wat de nieuwe levertijd wordt.

Een deel van onze bestellingen wordt bezorgd door PostNL hierdoor houden wij u met behulp van een mail met daarin een track & trace code op de hoogte van de bezorging van uw bestelling. Indien we uw bestelling met onze eigen bodedienst bezorgen zullen we altijd contact met u opnemen om de bezorg dag en tijdstip met u af te spreken.

Mocht u bij het bestellen vragen hebben over de bezorging of bijvoorbeeld zeker wilt weten of uw bestelling op een bepaalde dag in huis is kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn graag duidelijk in onze afspraken, wij vinden het fijn werken en u weet zo waar u aan toe bent!

Van welke wijn gaat u thuis genieten?

 • Brique d'Or Chardonnay
    5,85 p.st.
 • Laurent Miquel Pere & Fils Chardonnay Viognier
  ACTIE
    7,95 p.st. 6,66 p.st. bij 6+ flessen
 • Chemin des Lions Chardonnay
    7,95 p.st.
 • Hornhead Chardonnay
  Login en profiteer van extra voordeel
    10,95 p.st.
 • Chardonnay Proefset
    18,50 p.st.