Rive Della Chiesa

De eerste wijngaarde die werd gekocht door de familie Gasparetto ligt vlakbij een oude landelijke kerk "Rive Della Chiesa," een naam ontdekt in de oude documenten van de kadasters. De familie Gasparetto besloot om de wijnmakerij "Rive Della Chiesa" noemen, daar het voor hen vanzelfsprekend is om hun wijnen de naam te geven van het land waar hij vandaan komt.

De Rive Della Chiesa wijngaarden zijn gelegen op de hellingen van "Montello", een kleine heuvel in de provincie Treviso. Deze uitbundige en weelderige groene heuvel is bedekt met beboste gebieden, woonhuizen, kleine boerderijen afgewisseld met weilanden, wijngaarden en privé villa's. De Montello heuvel is-al eeuwenlang bewoond vanwege haar geïsoleerde ligging en rust.

Rive Della Chiesa

  • Rive della Chiesa Prosecco Frizzante
      8,65 p.st.
  • Rose Frizzante Rive Della Chiesa Marca Trevigiana
      8,65 p.st.
  • Rive della Chiesa de Prosecco Spumante Brut DOC Treviso
      10,95 p.st.

Toeristische bestemming

Vandaag de dag is de Montello heuvel een perfecte toeristische bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.

De Rive Della Chiesa wijnmakerij is synoniem voor echtheid, authenticiteit, frisheid van smaak en eenvoud. In Selva del Montello, in de provincie Treviso, wordt dit wijnhuis gerund door de broers Luigi en Michele Gasparetto, zij zijn verantwoordelijk voor alle fases van de wijnproductie. Dankzij een sterke familietraditie en een gespecialiseerde technische opleiding staan zij ​​garant voor een kwalitatief hoogwaardig product, zodat de kenmerken van de druiven op zijn best naar voren komen.

Rive Della Chiesa brengt u terug naar de klassieke smaken van wijn, het traditioneel verzorgen van de wijngaarden en het werken op dezelfde wijze als voorheen bij de grote wijnen resulteert in kwalitatieve wijnen (zowel rood en wit) en uitstekende Prosecco’s.