Witte Port

Witte port wordt gemaakt van enkel witte druiven en rijpt 3 jaar op vat. De kleur van witte port is een lichte tawny kleur. De witte port is vooral in de zomer erg populair. Het wordt dan het meest gedronken als aperitief.

Witte Port: Lekker verfrissend en heerlijk bij verschillende gerechten!

 • Login en profiteer van extra voordeel
    10,25 p.st.
  Barros White Port
 •   10,45 p.st.
  Ferreira Classic White Port
 •   12,45 p.st.
  Ferreira Classic Dry White Port
 • Login en profiteer van extra voordeel
    14,95 p.st.
  Graham's Fine White
 •   16,75 p.st.
  Ferreira Dona Antonia Reserve Branco White Port
 •   16,95 p.st.
  Ferreira White 10 Years Old Port
 • Login en profiteer van extra voordeel
    23,95 p.st.
  Graham's Blend No 5 White Port

Witte port drinken

In Portugal drinken ze witte Port vaak als een cocktail met 1/3 witte port, 2/3 tonic met een schijfje citroen en/of wat munt. Heerlijk verfrissend, zeker op een lange, lome zomeravond! Toch kan je zeker meer met witte port: de Barros White Port is erg lekker bij een salade en de Graham's Fine White past uitstekend bij desserts en exotisch fruit.

Combinaties met witte port

Of wat dacht u van de 10 years old White Ferreira Port met een complex tropisch boeket en milde houttonen... Heerlijk bij ganzelever, sterke kazen en rijke desserts, crème brûlée! Met deze combinaties ziet de witte port er ineens een stuk hipper uit, toch? Kijk hier voor onze andere Port >>

Bestel witte port online

Bij Flesjewijn.com vindt u de heerlijkste witte port van toonaangevende porthuizen in Porto. Kies uw favoriet uit en bestel snel en eenvoudig. Wanneer het bestelbedrag de € 50 overstijgt, betaalt u geen bezorgkosten. En we zorgen ervoor dat u al binnen enkele dagen van uw witte port kunt genieten. Ideaal!