Ruby Port

Ruby port is de meest voorkomende port en is robijnrood van kleur. De port is een wat zoetere portsoort en herkenbaar aan de rode en zwarte fruitaroma's. Fruitig en jong van smaak en kan het beste zo ronde de 12°C geserveerd worden. Een Ruby Port is een mix van verschillende jaren, gemiddeld 3 tot 5 jaar oud. Fruitig vanwege hun jonge leeftijd en hierdoor minder complex dan een Reserve Ruby of Late Bottled Vintage Port. Deze ports evolueren geleidelijk naar een Vintage Port stijl.

Ruby Port: heerlijk jonge fruitige zoete port

 •   8,45 p.st.
  Feuerheerds Fine Ruby Port
 • Login en profiteer van extra voordeel
    10,25 p.st.
  Barros Ruby Port
 •   10,45 p.st.
  Ferreira Classic Ruby Port
 • Login en profiteer van extra voordeel
    13,95 p.st.
  Graham's Fine Ruby
 •   23,95 p.st.
  Graham's Blend No 12 Ruby Port

Serveren Ruby port

Ruby Port is gemaakt om meteen te drinken en is niet bedoeld om te bewaren. Veel mensen gebruiken Ruby Port om mee te koken, want u kunt er bijvoorbeeld heel goed gepocheerde peren mee maken. Licht gekoeld is het een heerlijk drankje op een warme avond. Eenmaal geopend gaan Ruby Ports redelijk lang mee, dus er is geen haast om de fles snel leeg te drinken!

Combinaties met Ruby port

Deze port is heerlijk met een stukje zachte kaas of zoete nagerechten. De Ruby Reserve Ports hebben langer op houten fusten hebben gelegen, hierdoor heeft de Reserve meer karakter en hinten van hout. De Reserve is lekker bij een kaasplateau en gedroogd fruit. Kijk hier voor onze andere Port >>

Bestel Ruby port online

In de webwinkel van Flesjewijn.com kunt u uw favoriete Ruby port heel eenvoudig bestellen. We zorgen dat u binnen enkele dagen kunt genieten van de port van uw keuze. Heeft u uw keuze gemaakt en komt het bestelbedrag boven de € 50? Dan betaalt u bovendien geen verzendkosten. Ideaal dus! Kies uw favoriete port en bestel deze vandaag nog.