Over Flesjewijn.com

Flesjewijn.com is sinds 2005 te vinden op het web. In dat jaar wilde Herman Nouwens aan zijn klanten wijn voor relatiegeschenken makkelijk en overzichtelijk laten zien (en verkopen). Niet de kant-en-klare pakketten maar alle producten los verkrijgbaar. Inmiddels bestellen vele wijnliefhebbers dagelijks hun wijnen op Flesjewijn.com en is de wijn webshop gegroeid. Klanttevredenheid is het hart van Flesjewijn.com. Zonder dit hart klopt Flesjewijn.com niet!

Groot wijnassortiment

Bij Flesjewijn.com kunt u terecht voor een grote diversiteit aan wijnen, champagne, prosecco en port. Een bijzonder uitgebreid assortiment dat alle toonaangevende wijngebieden vertegenwoordigt. Denk aan Bordeaux, Bourgogne, Elzas, Chablis en wijnlanden als Argentinië, ItaliëSpanjeChiliZuid-Afrika en Australië. Via Flesjewijn.com heeft u een groot assortiment wijnen makkelijk binnen handbereik en snel bij u thuis.

Wijn kopen in onze webshop of winkel

De verkoop van de wijnen loopt via onze webwinkel Flesjewijn.com en sinds 2011 ook vanuit onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch. Wij staan 100% garant voor wijnen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Waarbij iedere klant verzekerd is van persoonlijke service en aandacht (ook online!). Zo kunnen we er voor zorgen dat elke ervaring met Flesjewijn.com een goede ervaring is waar men graag nog eens terug komt. Buiten ons assortiment wijnen hebben wij een uitgebreide zoekservice. Zoekt u een wijn? Laat het ons weten en we zoeken vrijblijvend met u mee.

Online wijn kopen zonder risico

Uw bestelling op Flesjewijn.com wordt bevestigd per mail en op het door u opgegeven adres bezorgd. U ontvangt telefonisch of per mail specifieke afleverinformatie van de bestelling en profiteert van een snelle levering. De betaling vind plaats in een gecertificeerde veilige betaalomgeving waarbij u naast de iDeal, Banccontact, Paypal of creditcard ook kunt kiezen voor achteraf betalen. Hierbij betaalt u pas nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Eenvoudig en zonder risico!

Bestellingen vanaf € 50.00 worden gratis bezorgd. En indien u uw bestelling afhaalt in onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch worden er natuurlijk ook geen verzendkosten in rekening gebracht. In de overige gevallen betaalt u € 7.95 aan bijdrage in de bezorgkosten. Heeft u een partij cadeaus of relatiegeschenken nodig die bezorgd moeten worden op individuele adressen? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Flesjewijn.com op Kiyoh

9.5
9.5 van 10 op basis van
1522 beoordelingen.
PROEFSET of -DOOS PROBEREN?

PROEFSET of -DOOS PROBEREN?

Met een proefset of -doos van Flesjewijn.com heb je een heleboel wijn voor je geld! Bekijk de proefsets van 3 flessen en proefdozen van 6 flessen met extra korting!