Mousserende Argentijnse wijn

Bij mousserende wijn denkt u wellicht niet meteen aan Argentinië. Toch wordt er in dit wijnland heerlijke mousserende wijn geproduceerd. Het land heeft immers een rijke wijntraditie. Dus eigenlijk is het best logisch dat een land als Argentinië ook heerlijke bubbels produceert!

lees meer

Mousserende wijn uit Argentinië

De mousserende wijn uit Argentinië wordt in de meeste gevallen op exact dezelfde manier gemaakt als de Franse Champagne. De wijn mag uiteraard deze naam niet dragen omdat hij op een ander continent wordt gemaakt, maar de productiewijze is identiek. En dat geldt eigenlijk ook voor de kwaliteit, want de mousserende wijn uit Argentinië is heerlijk! 

Bestel mousserende Argentijnse wijn online

Bij Flesjewijn.com vindt u mousserende wijn uit Argentinië van het befaamde wijnhuis Salentein. De mousserende wijn van dit toonaangevende bedrijf maakt uw borrel of feestje compleet. Maar ook van andere Argentijnse wijnhuizen vindt u in ons assortiment heerlijke mousserende wijnen. Kies uw favoriete wijn uit het aanbod op deze pagina, bestel ‘m vandaag nog en geniet binnen enkele dagen van uw wijn! En bestelt u voor meer dan € 50, dan betaalt u geen bezorgkosten. 

 • Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling
  Login en profiteer van extra voordeel
    15,45 p.st.
 • Salentein Cuvee Exeptionelle Blanc de Blancs
  Login en profiteer van extra voordeel
    17,95 p.st.
 • Salentein Sparkling Geschenk
  Login en profiteer van extra voordeel
    18,50 p.st.
 • Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling Magnum
    29,95 p.st.