Laurent Miquel Père & Fils serie

Père et Fils wijnen van Laurent Miquel zijn een speciaal eerbetoon aan de voorvaderen van de huidige wijnmaker, Laurent miquel. Père et Fils betekent dan ook ‘Vader en Zoon’. De familie Miquel is al acht generaties lang, sinds 1791 om precies te zijn, bezig met de wijnbouw op hun prachtige wijngoed. Waar ligt dat wijngoed? In de Haut Languedoc in St. Chinean, ten noorden van de stad Beziers. Al generaties lang wordt er van vader op zoon, oogst na oogst kennis gedeeld en geleerd om in harmonie met de natuur te werken. Daarom gebruikt Laurent Miquel voornamelijk natuurlijke hulpbronnen en wordt er in het bedrijf geen gebruik gemaakt van chemische middelen.

lees meer

Van generatie op generatie worden belangrijke technieken doorgegeven en wordt er geleerd om in totale harmonie met de natuur te werken. De boomwortels op het etiket van de Père et Fils serie geven alle namen weer van de mannen uit de familie, maar er staat één opzettelijke foute naam tussen, ontdek jij hem?

Laurent gebruikt de kennis die hij van zijn vader heeft meegekregen goed. Daarnaast past hij zijn eigen nieuwsgierigheid toe en gaat hij soms op een rebelse en innovatieve wijze tegen de tradities in. Dit zorgt voor prachtige wijnen met een echt Lanquedoc karakter. Favoriet zijn de druivensoorten Syrah en Viognier, maar ook andere druiven liggen in de expertise van Laurent Miquel. Wijnen met elegantie en balans!

 • 7,95 p.st. 6,49 p.st.
  Laurent Miquel Pere & Fils Cinsault Syrah Rosé 2020
  ACTIE
 • 7,95 p.st. 6,49 p.st.
  Laurent Miquel Pere & Fils Chardonnay Viognier
  ACTIE
 • 7,95 p.st. 6,49 p.st.
  Laurent Miquel Pere & Fils Syrah Grenache
  ACTIE
 • 7,95 p.st. 6,49 p.st.
  Laurent Miquel Pere & Fils Sauvignon Blanc
  ACTIE
 • 7,95 p.st. 6,49 p.st.
  Laurent Miquel Pere & Fils Cabernet Sauvignon
  ACTIE
 • 47,70 p.st. 38,95 p.st.
  Proefdoos Laurent Miquel Pick & Mix
  ACTIE