Kleine flesjes wijn

Op zoek naar kleine flesjes wijn? Omdat u de enige bent die wijn drinkt thuis, of omdat u kleine flesjes wijn wilt weggeven als relatiegeschenk of cadeau? Bij Flesjewijn.com treft u een breed assortiment kleine flesjes wijn aan. Zowel rode wijn, witte wijn, prosecco, dessertwijn en Port kunt in kleine flesjes bestellen. U zult er zeker van genieten! Altijd handig om kleine flesjes wijn in huis te hebben, en ook leuk als give away!

Assortiment kleine flesjes wijn:

Vind uw wijn

  • Noémie Vernaux Chardonnay 25cl
      3,59 p.st.

Klein flesje wijn als cadeau

Wijn is een perfect geschenk voor iedere gelegenheid. Maar wat nu als u niet weet waar iemand van houdt, of als u het gewoon leuk vindt om meerdere kleine geschenken te geven? Dan is een set van meerdere kleine flesjes wijn een heel leuk alternatief en origineel wijn cadeau. 

Proeverij met kleine flesjes wijn

Wanneer u maar met één of twee personen een wijnproeverij wilt organiseren, kan het zonde zijn om meerdere grote flessen wijn open te maken die misschien niet allemaal snel op gaan. Ook hiervoor lenen kleine flesjes wijn zich perfect. Zo wordt een wijnproeverij in een klein gezelschap mogelijk en geniet u van heerlijke wijn zonder verspilling! Met z'n tweetjes een toast uitbrengen op een speciaal moment? Ook mousserende wijn is in kleine flesjes verkrijgbaar.

Voordeel klein flesje wijn

Wanneer u in huis de enige bent die wijn drinkt, kunnen kleine flesjes wijn ideaal zijn. Want een grote fles wijn krijgt u in uw eentje wellicht niet op. En het is zonde om heerlijke wijn weg te moeten gooien, omdat hij al te lang open staat. Gelukkig zijn steeds meer wijnen ook verkrijgbaar in kleinere flesjes! 

Bestel kleine flesjes wijn online

Flesjewijn.com heeft een groot assortiment kleine flesjes wijn die u eenvoudig online kunt bestellen. We zorgen ervoor dat u snel van uw wijn kunt genieten. Bovendien kunt u, wanneer u een account aanmaakt, punten sparen die u kunt inwisselen voor kortingen. Ontdek nu het voordeel van online wijn bestellen bij Flesjewijn.com en bestel uw kleine flesjes wijn vandaag nog!