Flesjewijn.com steunt horeca met één euro per verkochte fles wijn

De coronacrisis raakt iedereen. Zeker bij restaurants en cafés komen de gevolgen hard aan. Om de horeca een hart onder de riem te steken, gaat vanaf nu van elke fles wijn die via Flesjewijn.com wordt verkocht 1 euro naar een horecazaak in de regio.

Mirjam Nouwens, mede-oprichter van Flesjewijn.com, vertelt waarom deze wijnwebshop ervoor heeft gekozen om de horeca in de regio te steunen. “We beseffen nu allemaal dagelijks wat een verschil het maakt dat we niet meer uit eten kunnen in ons favoriete restaurant, of in het weekend een gezellige borrel met vrienden kunnen drinken in de kroeg. Natuurlijk staat ieders gezondheid voorop, maar het is maar de vraag of alle horeca-ondernemers hun hoofd wel boven water kunnen houden in deze tijd. Daarom wilden wij iets doen voor onze vaste klanten: de horecazaken die noodgedwongen dicht moeten deze maanden.”

Een euro per fles

“Van elke fles wijn die wordt verkocht in onze winkel en webshop www.flesjewijn.com gaat vanaf nu 1 euro naar een horecazaak bij jou in de buurt. Dat zullen we blijven doen tot heropening van de horeca in Nederland. Na deze periode zullen we iedere horeca-ondernemer financieel ondersteunen. Daarom roep ik iedereen op om de lokale horeca te ondersteunen via flesjewijn.com.”

FW20147537 HvH Posts.jpg
FW20147537 HvH Posts2.jpg
hart voor onze horeca kok (1).png
hart voor onze horeca bar.png
hart voor onze horeca logo.png
hart voor onze horeca de haard.png
FW20147537 HvH Posts4.jpg
hart voor onze horeca kok.png
hart voor onze horeca koffie.png