Errazuriz Viñedo Chadwick wijnen

Het Errazuriz Viñedo Chadwick wijnhuis vertegenwoordigd de lang gekoesterde wens van de Chadwick familie om een waardig eerbetoon te maken voor Alfonso Chadwick Errazuriz. (De vader van de huidige eigenaar Eduardo Chadwick) Dit eerbetoon in de vorm van dit wijnhuis Viñedo Chadwick brengt afkomst, expertise en passie voor uitmuntende wijnen samen. Het doel is om op Viñedo Chadwick elegante wijnen te maken die de Maipo Vallei op het allerhoogste niveau vertegenwoordigen. Top wijnen met zachte tannines, karakteristiek bessen fruit in de neus en smaak, en daarbij een extra dimensie in kracht en intensiteit in de afdronk.

Om dit te bereiken wordt het pluk moment bepaald door de hoeveelheid rijpe tannines en geconcentreerd fruit in de druiven. De wijngaarde is verdeeld in verschillende percelen die apart gecontroleerd worden op deze punten. De wijn rijpt op 100% nieuwe Franse eiken vaten in de ondergrondse kelders. De hand geplukte druiven van elke wijngaarde worden met extreme zorg behandeld om de most in een zo optimale conditie te houden. Ze rijpen (22 maanden) apart rijpen zodat men later kan mengen op basis van de optimale gerijpte resultaten per wijngaarde. Op deze manier heeft men bij Errazuriz Viñedo Chadwick de best controle over de kwaliteit en het karakter van de definitieve wijn.

De Viñedo Chadwick druiven komen van de Viñedo Chadwick wijngaarden, gelegen in Puento Alto aan de voet van het Andes gebergte bij de noordelijke oever van de Maipo rivier. (Zuid-oostelijk van Santiago) De 15 hectare van dit wijnhuis worden gezien als de beste gronden uit de Maipo Vallei waar Bordeaux variëteiten van uitzonderlijke kwaliteit vandaan komen.

De Errázuriz Viñedo Chadwick wijnen zijn met recht de top wijnen van Errázuriz en Chili. Het is zeker de moeite waard om bij ons navraag te doen over de Chadwick wijnen. We informeren u graag over de prijs en aankoop mogelijkheden hiervan. Kijk hier voor alle Errázuriz wijnen.