Errázuriz Family Wines

Viña Errázuriz maakt al meer dan 140 jaar Chileense kwaliteitswijnen. Don Maximiano Errázuriz heeft in 1870 Viña Errázuriz opgericht in de Aconcagua vallei, ligt 100 km ten noorden van de hoofdstad Santiago. Hij zag in dat deze vallei, met zijn koele regenachtige winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste druiven variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld.

Errázuriz wijnen

Errazuriz staat bekend als Beste Chileense wijn!

Vandaag de dag liggen de vele kwaliteitstradities in handen van Eduardo Chadwick, een van de nakomelingen van Don Maximiano. Eduardo vertegenwoordigt de 5e generatie van de familie in de wijn business. Hij heeft het hele productie proces van Errázuriz gemoderniseerd, hierbij is de afzonderlijke identiteit van de wijnen niet uit het oog verloren. Door de toewijding om estate wijnen te produceren van superieure kwaliteit staan de wijnen van Errázuriz bekend als de “Beste Chileense wijn”.

Errazuriz wijnen komen van de beste wijngaarden

Errázuriz filosofie: “From the best land, the best wine” Errázuriz streeft er naar om de beste wijnen te maken. Dit door elk stadium van het wijnmaken, van druiventeelt in de Aconcagua, Casablanca en Curico vallei tot het wijnmaken volgens de meest natuurlijke technieken, zorgvuldig te beheersen. Hierbij ligt bij Errázuris de nadruk op de delicate behandeling van de wijnen met als doel ze zo elegant en complex mogelijk te maken.  Het is door dynamiek en passie voor wijn dat Errázuriz tot een van de internationaal meest gerespecteerde producenten behoort van kwaliteitswijnen!