Wijn: het leukste relatiegeschenk

Wijn: het leukste relatiegeschenk

Wijn: het leukste relatiegeschenk

Wijn staat al sinds jaar en dag in de top tien van populairste relatiegeschenken. Niet zo gek, want heel veel mensen houden van wijn: grote kans dus dat de ontvanger écht gaat genieten van het geschenk, anders dan bij veel hebbedingetjes die gewoon in de hoek worden gesmeten.

Persoonlijk advies

Wilt u uw relaties écht blij maken met wijn als relatiegeschenk? Dan is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Dat is het gemakkelijkst wanneer u een geschenk zoekt voor één relatie, van wie u misschien wel weet wat zijn of haar smaak is. Bijvoorbeeld omdat u tijdens een zakendiner al eens samen hebt genoten van een specifieke wijnsoort. U kunt daar dan uw keuze op aanpassen. We kunnen u persoonlijk adviseren over de beste wijnen voor uw relatiegeschenk.

Doos of kist wijn

Wilt u meerdere relaties wijn cadeau geven, dan wordt het al snel lastiger! Toch kunt u ook dan een keuze maken waar u iedereen blij mee maakt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor meerdere soorten wijn in een leuke doos of kist. Met een fles witte en een fles rode wijn zit u meestal wel goed, zeker wanneer u voor toegankelijke wijnen kiest. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een Merlot als rode wijn, en een fles mooie Chardonnay voor de witte wijn.

Bruisend geschenk

Wilt u het nóg feestelijker maken? Dan is Champagne natuurlijk het uitgelezen relatiegeschenk. Vooral geschikt wanneer het geschenk bedoeld is om een heuglijke gebeurtenis mee te vieren, zoals de opening van een bedrijfspand. U kunt de champagne door ons feestelijk laten inpakken. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een mooie fles cava of prosecco. Of wat te denken van een fles vintage port? Ook daarmee zijn de meeste ontvangers erg blij.