Vertrouwde Portillo wijnen krijgen nieuwe uitstraling

woensdag 24-05-2017

De Portillo wijnserie van Bodegas Salentein krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Ze gaan van de strakke slanke cilinder fles naar een variant die "breder in de schouders" is. Hierdoor is de fles ook minder lang. Daarnaast heeft het nieuwe Portillo etiket een complete metamorfose ondergaan.

Van een strak satijn glanzend etiket met een sobere naamsvermelding naar een eigentijds bijzonder informatief etiket. Een echte vooruitgang! Nu is op een Portillo fles in een oogopslag de druivensoort, jaargang, regio, wijngaard nummer te zien. En daarbij worden ook wijn- spijs tips gegeven. Het rug etiket van de nieuwe Portillo flessen is buiten de verplichte items een bron van informatie over Salentein, de Portillo wijnserie en proefnotities over de wijn zelf. 

De Portillo serie bestaat momenteel uit 5 wijnen in ons huidige assortiment. Hiervan zijn de Portillo Sauvignon Blanc en de Malbec al bij ons verkrijgbaar met het nieuwe label, de Portillo Pinot Noir zal ook binnenkort overgaan. Met deze 3 Portillo wijnen kunt u nu extra voordelig kennismaken daar ze nu in de aanbieding zijn (t/m 25 juni 2017). De nieuwe uitstraling voor de Portillo Chardonnay en de Portillo Merlot volgen in de zomer.

Portillo met oud etiket    –> Portillo wijnen met nieuwe etiket

Bodegas Salentein zet met de "jonge" Portillo lijn een serie wijnen neer die een jeugdig en modern karakter hebben met veel diversiteit aan fruitsmaken en aroma's. Die aroma's zijn weer te danken aan de hoge ligging van het landgoed. De Portillo wijnen zijn vernoemd naar een historische bergpas die het Andes gebergte verbindt met de Uco Valley. De Portillo wijn is een jonge en gedistingeerde wijnserie waarbij elke variëteit zijn specifieke kleur, aroma's en smaak verpakt in een unieke persoonlijke stijl wijn. Zeker de moeite waard om te proberen! 

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Salentein Portillo wijnen