Betaalmethodes

U kunt op verschillende manieren veilig betalen bij Flesjewijn.com. Kies de betaalmethode die het beste bij u past. U kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen: iDEAL, AfterPay, Visa, Mastercard en vooruit betalen.

Met iDEAL betalen

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

• iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
• iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
• Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
• Controle en overzicht op de betaling

iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank, SNS Bank en Rabobank.

Indien u voor betaling via iDEAL kiest bij het plaatsen van een bestelling wordt u automatisch doorgelinkt naar het internetbankieren van uw vertrouwde bank. U wordt vervolgens door uw bank door het betaalproces geleid. Daar betalingen via iDEAL meteen op onze rekening worden bijgeschreven wordt uw bestelling ook direct na betaling verzonden.
Let op: Betaling via iDEAL is vooralsnog enkel mogelijk voor klanten die een bankrekening in Nederland hebben.

Met AfterPay betalen

AfterPay voert voor Flesjewijn.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Flesjewijn.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350,00. Voor de kosten van verwerking wordt u € 0,99 per bestelling aan servicekosten in rekening gebracht.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

Met Visa of Mastercard betalen

Indien u kiest voor betaling middels Visa of Mastercard bij het plaatsen van een bestelling wordt u automatisch doorgelinkt naar onze beveiligde pagina bij Ogone Payment Service waar u veilig met uw creditkaart kunt betalen. Na ontvangst van uw betaling wordt u bestelling direct verstuurd.

Vooruit betalen

Indien u voor vooruit betalen kiest bij het plaatsen van een bestelling ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een bevestigingsemail van de bestelling en de benodigde informatie om een vooruit betaling te kunnen uitvoeren.

De gegevens die u nodig hebt om uw betaling uit te voeren zijn:

Rabobank rek nr:

- IBAN: NL74 RABO 0142 5750 46
- Bic: RABONL2U t.a.v. Flesjewijn.com

Vergeet u niet uw bestelnummer te vermelden!  (dit staat in de bevestigings email die u ontvangen heeft ) Na ontvangst van uw betaling wordt u bestelling direct verstuurd.