Annuleren en Retourneren

Het kan gebeuren dat u uw bestelling om een of andere reden wilt annuleren en retourneren. Hieronder treft u aan hoe dit in zijn werk gaat.

Bestelling is nog niet verzonden

Indien u een bestelling wenst te annuleren die nog niet is verzonden, kan dit eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@flesjewijn.com met als onderwerp "Annuleren bestelling" en het bestelnummer te vermelden van de bestelling die u wenst te annuleren. Naar aanleiding hiervan nemen wij contact met u op betreft de afhandeling van uw betaling.

Bestelling is verstuurd

Wanneer de bestelling al is verstuurd gaat het herroepingsrecht (ofwel het recht van ontbinding) in werking zoals hieronder beschreven.
Indien u de bestelde product(en) heeft ontvangen en om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het geleverde, heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na afleveringsdatum, de onderliggende overeenkomst te ontbinden. Hiervoor hoeft geen reden op te worden geven. 

Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via info@flesjewijn.com) onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en factuurnummer aan ons te melden. De bestelling dient vervolgens onmiddellijk terug te worden gestuurd naar Flesjewijn.com (Oost-Vaardeke 2, 4731 JW Oudenbosch) in originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt. U draagt zelf zorg voor de kosten en het risico van het retourneren. 

Nadat wij de geretourneerde bestelling in correcte staat hebben ontvangen, zullen wij binnen 30 dagen na deze ontvangstdatum het factuurbedrag van deze bestelling aan u terugbetalen. Hiervan wordt u per mail op de hoogte gehouden.